Стало відомо про те, що королева Єлизавета II оплакує втрату вже третього близького товариша, і це тільки за останній місяць. Вкрай неспокійний час настав для монарха.

Йдеться про смерть журналіста, письменника, а також тренера коней Айвора Герберта. Він був постійним відвідувачем маєтку королеви в Шотландії. Смерть настала ще в середу, 5 січня у віці 96 років.

Єлизавета II, скріншот: Youtube

Він був відомий в Британській гоночній індустрії за навчання перемогла на Золотому кубку Челтнема 1957 року коні, а також був співавтором кінних мемуарів принцеси Анни 1991 року "Riding Through My Life".

Примітно, що це вже не перша така велика втрата для королеви в цьому місяці. 29 грудня, всього за тиждень до цього померла Діана Максвелл, баронеса Фарнем, близька подруга і камеристка королеви Єлизавети II з 1987 року. Ці дві втрати вкрай важко вдарили по королеви.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Єлизавета II, фото: скріншот з відео

7 грудня померла ще одна найближча подруга королеви Єлизавети II, мова йде про герцогині Графтон Енн Форчун Фіцрой, одна з найближчих подруг 95-річної королеви Єлизавети II. Жінці був 101 рік.

Відомо, що в 1954 році Єлизавета II стала хрещеною матір'ю другої дочки Форчун, леді Вірджинії Фіцрой.

Королева Єлизавета II і принц Філіп, фото: Getty Images

Ну, і головна втратила для королеви в 2021 році стала смерть чоловіка, який помер рівно за 2 місяці до свого 100-річчя. У принца Філіпа тривалий час були проблеми зі здоров'ям, і лікарі не давали йому шансів. Цього року всі свята Єлизавета II вперше провела не поруч з любов'ю всього свого життя.

Нагадаємо, що королеві Єлизаветі завдали непосильного удару - у покійного принца Філіпа знайшовся позашлюбний син

Раніше повідомлялося, що в замок королеви Єлизавети II увірвався невідомий з арбалетом, над Віндзором введена безпольотна зона

Також, Єлизавета II отримала безцінний подарунок у день 100-річчя покійного чоловіка Філіпа