Королева Великобританії Єлизавета II стурбувала шанувальників своїми посинілими руками. Відповідний пост з'явився на офіційній Instagram-сторінці королівської сім'ї.

Після проблем зі здоров'ям королева Єлизавета здалася на людях і прийняла генерала Ніка Картера. Однак британці відзначили не саме здоровий вигляд Єлизавети.

"Королева сьогодні прийняла генерала сера Ніка Картера на аудієнції у Віндзорському замку після того, як він відмовився від посади начальника штабу оборони", - повідомляє Instagram-сторінка королівської сім'ї.

Фоловери активно почали писати коментарі з побажанням здоров'я.

"Її руки були першим, що я помітив ... сподіваюся, HM відчуває себе добре ❤️❤️"; "Боже, Бережи королеву Єлизавету", - повідомляють вони.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Відзначимо, що 14 листопада жалобної церемонії Remembrance Sunday service, яка присвячувалася Дню поминання загиблих військових, королева не з'явилася, тому що вранці пошкодила спину і не мала можливості проводити багато часу на ногах. Це спровокувало занепокоєння британців.

Нагадавши, що королева Британії Єлизавета II потрапила в лікарню: прем'єр Борис Джонсон виступив з терміновою заявою. Стало відомо, як почувається королева Британії після кількох днів відпочинку через хворобу

Раніше Знай писав, що принц Вільям і Кейт Міддлтон показали всьому світу свій новий електрокар за 4 мільйони: жителі займають чергу за півроку. Королівська пара відвідала важливий захід, і продемонструвала жителям дорогий спорткар
Також Знай писавши, сцена зі "смертю" Меган Маркл обурила громадськість: повторила долю принцеси Діани. Британці висловили своє негативне ставлення до нового фільму.