Відома українська співачка Надія Дорофєєва зараз перебуває в Мексиці разом зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом. Там з ними сталася курйозна ситуація.

Про це дівчина розповіла у себе в stories в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина зараз радує шанувальників контентом з відпустки. Вони відпочивають з чоловіком в Мексиці.

Коли вони веселилися, з ними сталася там неоднозначна ситуація.

"Тільки що сталася ахеренная ситуація. Йдуть поруч з нами люди, і значить кажуть: "ти дізнався хто це? Це ж цей чувак з Євробачення!". При чому навряд чи хтось із наших " - розповіли вони.

Йдеться про Даміано Давида з Італії, який разом з колективом Maneskin стали тріумфаторами минулого року на конкурсі, і в момент стали популярними на весь світ.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Після цього Володимира Дантеса неодноразово почали порівнювати з ним в Україні, але, тепер це зайшло ще далі, і тепер так думають і люди в тисячах кілометрів від будинку.

Анастасія Івлєєва, фото: Instagram

Варто відзначити, що в Мексиці вони регулярно зустрічають знайомих, і в цей раз влаштували невелику вечірку з Настею Івлєєвої і Ельдаром Джараховим, які не так давно теж прилетіли в країну відпочивати. Вони давно хотіли зустрітися всі, але, ніяк не виходило через те, що проживають в різних країнах, і ось, на нейтральній території все вийшло.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Нагадаємо, що а як же Надя Дорофєєва? Володимира Дантеса підловили в спідниці і під ручку з чоловіком

Раніше повідомлялося, що Надя Дорофєєва зізналася в мріях зовсім не про Володимира Дантеса

Також, Володимир Дантес заплатив величезні гроші, щоб спробувати дещо нове і розчарувався