Легендарний футболіст з Англії Девід Бекхем поділився дуже теплим знімком у соціальній мережі. Він показав, як цілує свою маленьку дочку в губи, чим викликав справжній «шторм» в соціальних мережах.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Девід Бекхем поділився зворушливим фото зі своєю дочкою Харпер. Представляємо, яку серйозну перевірку будуть проходити її залицяльники через кілька років", - підписали теплий знімок з відомим спортсменом.

Цей дуже милий і теплий знімок викликав справжній "шквал" емоцій в коментарях. Дуже багато людей почали висловлювати свої думки, що спровокувало справжні суперечки. Фолловери не стали довго чекати і влаштували справжній «треш» в коментарях.

Девід Бекхем, фото Instagram

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

"Нормально цілувати свою дитину в губи! Не нормально хлопчиків в дівчинка одягати і навпаки !", "Класні любите, обіймайте і цілуйте своїх дітей частіше", "в губи цілувати дитину не можна взагалі не татові не мамі або взагалі комусь", "взагалі батьки своїх дочок цілують в лоб, губи це ерогенна зона, це на рівні несвідомого і добре вона маленька не розуміє, але його дивні мотиви не зрозумілі..", "Скрізь він її в губи цілує... це якась Нездорова хрень на мій погляд...", "І маленьких своїх синів так цілував. Це прояв любові до своїх дітей. Прекрасний батько і прекрасні лети виросли..", "Все про губи та про поцілунок, а що з вухом у нього ?", "Люблячий батько. За***али своїми коментами про губи! Мене цілували, я цілу дочку, мого чоловіка цілували, він цілує дочку. Ерогенні зони у вас в голові!",- пишуть Коментарі юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Девід Бекхем став посміховиськом на тлі своїх синів.