Іен Сомерхолдер, американський актор і зірка серіалів «Загублених» і «Щоденники вампіра», похвалився тим, як для нього пройшов 2021 рік. Відповідний ролик опублікований на його сторінці в соціальній мережі «Тікток».

Актор зазначив, що минулий рік став для нього часом пригод, і він сподівається, що в 2022 році приємних вражень буде ще більше.

«2021 was filled with adventure, and more to come in 2022 thanks to this incredible @fleetwoodrv ! Excited to get back out on the road and explore (2021 рік був наповнений пригодами, і в 2022 році їх чекає ще більше завдяки цьому неймовірному @fleetwoodrv! Збуджений, щоб повернутися на дорогу і досліджувати)", - написав він під відеороликом.

"The fact him and Paul are like brothers irl (той факт, що він і Пол як брати)», «We're gonna ignore the fact you still haven't aged Damon???? (Ми будемо ігнорувати той факт, що ти досі не постарів, Деймон????)«, "The fact that they're in love w bourbon in the show and in real life (те, що вони закохані в бурбон в серіалі і в житті)», - пишуть в коментарях фанати актора.

"Ich vermisse dich damon (Я сумую за тобою Деймон)", - зізнаються інші.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Znaj", "П'є кров, живе в морозилці": голий 50-річний Джаред Лето похвалився ідеальним тілом.

Крім того, Ксандер з "Баффі - переможниця вампірів" показав, як досліджує любов на березі океану: "Хотіла назвати свого сина..."