Відомий 68-річний російський рок-музикант Андрій Макаревич вперше підтвердив, що його нова дружина Ейнат Кляйн, яка молодша за нього на 30 років, вагітна.

Як відомо, лідер гурту "Машина часу" узаконив відносини, що тривали 5 років, в 2019 році. Пара познайомилася під час подорожі Ефіопією. Примітно, що раніше обраниця рокера була Інною і жила в Росії, але після переїзду в Ізраїль вона взяла собі більш звучне ім'я - Ейнат Кляйн. Дівчина захоплюється журналістикою і фотографією, а також працювала гідом. Кохана Макаревича молодша за нього на 30 років, але схоже, цей факт ніяк не заважає їхнім відносинам.

Андрій Макаревич та Ейнат Кляйн

Чутки про цікаве становище журналістки з'явилися після того, як Андрій і Ейнат побували на світському заході. Багато хто звернув увагу на фігуру дівчини, що змінилася. Після син музиканта Іван повідомив радісну новину і підтвердив здогади, але вважав за краще не вдаватися в подробиці. Сам співак вперше прокоментував інформацію про те, що готується стати батьком.

"Дякую вам велике, але я завчасно такі речі не обговорюю. Дякую за привітання!" - висловився Андрій Вадимович.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Для 37-річної Ейнат це буде не тільки перший, але і пізня дитина. Як кажуть в оточенні рокера, рішення стати батьками було для подружжя виваженим, і очікуваний малюк дуже бажаний. За деякими відомостями, Макаревич і його обраниця чекають сина. І назвати хочуть Вадимом на честь діда, але це поки тільки плани, які можуть помінятися.

Андрій Макаревич та Ейнат Кляйн

Нагадаємо, переможець "Голос країни" Роман Сасанчин розчулив першою зустріччю своїх батьків з онукою: "Надзвичайно щасливі"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських показала, як виглядала до спорту і виснажливих дієт: "З вагою скинула вік"

Також портал Знай.uа писав, що зірка фільму "Ганнібал: Сходження" Гаспар Ульєль помер після невдалого падіння на лижах: медики боролися до останнього