Відома українська актриса Ольга Сумська поділилася новим фото та привітала фанатів зі святом Водохреще.
Ольга Сумська має чимало шанувальників, саме тому зірка намагається частенько тішити їх новими фото, відео або ж цікавими новинами з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить понад 700 тисяч осіб.

Ольга Сумська, фото з Instagram

Цього разу Ольга Сумська вирішила поділитися новим фото та привітати зі святом. На опублікованому фото актриса позувала у жіночному костюмі бузкового кольору. Вона зробила собі ніжний макіяж, підкресливши очі чорною підводкою та тушшю, а губи зробила ніжними у рожевому кольорі.

Фото зі сторінки Ольги Сумської

Зірка зізналася, що через роботу не змогла на Водохреще пірнути в ополонку з крижаною водою, однак вечері на неї чекає гаряча ванна.

"Зі святом ВОДОХРЕЩА, друзі!Сьогодні не пірнаю, бо на зйомці весь день…Але вдома ввечері тепла ванна - теж буде чудово!Вся водичка сьогодні очищує!❤️🌊", - зізналася вона.

Нагадаємо, Ольга Сумська похизувалася своїми вміннями, вразила навіть доньку: "Справжня насолода". Ольга Сумська посеред засніжених гір показала улюблені розваги

Також Знай писав, 55-річна Ольга Сумська отримала одразу дві палки вночі: "Нам сюди, доця". Ольга Сумська з чоловіком і дочкою опинилася в Буковелі, щоб покататися на лижах і відпочити в Різдво

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Раніше Знай повідомляв, Ольга Сумська показала, що твориться з Віталієм Борисюком поряд з нею - гарчить і дряпається: "Грайлива киця"