Відома українська телеведуча та зірка "Світського життя" Катерина Осадча поділилася радісною новиною. Її найменшому синочку виповнилося п'ять місяців.

Катерина Осадча має чимало шанувальників, саме тому зірка частенько намагається тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею пильно стежать 1.7 мільйона осіб.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов, фото: Instagram

Влітку 2021 року Катя Осадча втрете стала мамою, вона народила сина від телеведучого Юрія Горбунова. Подружжя вирішило назвати свого другого спільного хлопчика Данилом. Зірка частенько показує, як зростає її найменший синочок, однак обличчя його вона не показує.

Фото зі сторінки Каті Осадчої

Цього разу Осадча вирішила поділитися радісною новиною, виявилося, що Данилу виповнилося вже п'ять місяців. Вона опублікувала фото свого сина, де він тримає дерев'яну табличку з написом "5 місяців".

"Данило Юрійович стрімко дорослішає 😅 збираємо колекцію посмішок і перших пісень 😇", - так Катерина Осадча підписала фото сина.

Нагадаємо, Катя Осадча порадила, як зберегти ідеальну фігуру - не страшні ні свята, ні пологи: "Буде мінус на вагах". Багатодітна Катя Осадча зізналася, як залишається стрункою і привабливою

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Показати ще

Також Знай писав, Катя Осадча вийшла в легкому халатику на вулицю взимку: "За ялинкою не сумую". Українська телеведуча показала як проводить вільний час взимку

Раніше Знай повідомляв, невже знову вагітна? Завжди струнка Катя Осадча показала животик, Юрій Горбунов з сином взялися за весло. Мокра Катя Осадча показала, хто в їхній сім’ї - найсерйозніший