Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко давно живе в РФ.

Навколо неї постійно відбуваються якісь скандали - то вона невтішно висловиться про домашнє насильство і жінок, які публічно говорять про побиття з боку чоловіків, або ж "кине" молоду письменницю після дворічної роботи над дитячої книги з її пригодами.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Регіна часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 8 мільйонів чоловік. Зараз вона опинилася в засніженому лісі, без курточок, з Владом Топаловим.

"Друзі, я скоро їду у відпустку надовго без чоловіка і сина. Ура, хотіла б я сказати. Але, звичайно, я буду сумувати за рідними і тому вирішила влаштувати для Владислава Михайловича сюрприз - незвичайне, прям WOW побачення в абсолютно божевільному місці, яке навряд чи прийде в голову навіть самому відбитому романтику", - пише Регіна Тодоренко.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

Регіна Тодоренко. Фото: Instagram.
Регіна Тодоренко. Фото: Instagram.

Ось тільки користувачі відразу ж помітили підступ, що навколо все несправжнє, це лише зимовий фон. Але ж Регіна ще жартувала над тим, що для таких екстремальних побачень обов'язково потрібно коштів від укусів ведмедів.

"Чому ви з усього робите рекламу🤣", "Видно, що фон поміняли, фото в приміщенні зроблено", "Там замети тканиною обтягнуті. І Влад, схоже, гумовий", "Прям так в снігу і сидите?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, заміжня Регіна Тодоренко розповіла, які у неї плани на самотнього Філіпа Кіркорова: "Водити за ніс"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Орла і Решки" Регіна Тодоренко чекає другу дитину, але поки мовчить: "Стрибаю від щастя..."

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко здивувала Івана Урганта своїми апетитами - у того аж щелепа відвисла: "Не лізе в рот"