Новий "Холостяк" розповів свої враження про участь шоу. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Взимку минулого року Григорій Решетник розкрив особистість шоу "Холостяк". Телеведучий виклав спільне фото з рудоволосим красенем-Олександром Топольським. Про хлопця мало що відомо, крім того, що він побудував бізнес в США. На його офіційній Instagram-сторінці двадцять п'ять тисяч фоловерів.

24 січня чоловік опублікував фотографію з проекту. Чоловік постав у зеленому піджаку і темно-синіх джинсах.

"Останні дні проекту залишаться в моїй пам'яті назавжди🙏 я відчув гостроту емоцій, переживань і почуттів. Це було нереально!💥 ✨ ",- повідомив він.

Фолловери активно почали коментувати його пост. Хтось відзначив красу молодої людини, а хтось засумнівався в тому, що хлопець визначився.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

" не схоже що ви визначилися...! Слова, подолання, страх... Це не гаряче!!! Немає захоплення, запалу. У вас буде час дізнатися один-одного і ми сподіваємося ви не розчаруєтеся.!! Удачі!!!"; "Супер чекаємо вашу історію кохання😍"; " знаєте Олександр багато в моєму житті було подібних емоцій, тільки от у кожного вони свої. А вам бажаю зустріти ту єдину, і зробити її щасливою❤️", - зазначають вони.

Нагадавши, "Холостяк" Алекс Топольський зробив свій вибір в 12 сезоні: починаються хованки, скоро прем'єра.

Як повідомляв " Знай.ІА", Даша Квіткова оголилася до трусиків і довела, що повернулася у форму, як на "Холостяку": "Крута мама"

Раніше повідомляв Знай, суддю "Танці з зірками" Влада Яму атакували божевільні банани на дикій каталці: "до якого можна?"