Відома українська тренер шоу "Зважені та щасливі", а також колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська опублікувала нове пікантне фото на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Марина Боржемська завдяки кар'єрі фітнес-тренера може похвалитися ідеальною фігурою, якій можуть позаздрити багато дівчат. Вона досить рідко ділиться відвертими знімками, проте на цей раз вирішила порадувати шанувальників "гаряченьким".

Марина Боржемская, фото: Instagram

Так, на новому фото Марина Боржемська позує перед об'єктивом камери в одному лише крихітному боді, які підкреслив її ідеальні форми. Також наряд виділив стрункі ніжки фітнес-гуру, які відразу ж кидаються в очі і здаються просто нескінченними.

Знімок викликав справжній фурор в мережі і зібрав багато "лайків" і компліментів. Шанувальники захопилися її фігурою і охрестили справжньою богинею краси.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"Яке розкішне тіло і фігура, це ваша праця. Ви для мене богиня, природна краса, нічого зайвого все зі смаком! Щастя вам", "шикарні ніжки у вас красуня Marina", "яка краса!!!! І яка титанічна праця в неї вкладена! Захоплююся!", "Яка ж ви витончена!!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ Заразіть мене цією витонченістю тіла і душі!!!", "Це розкішне тіло - нагорода за роботу над собою 👏 👏 👏 богиня", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram

Нагадаємо, що Марина Боржемська підказала, чим краще повечеряти, щоб схуднути.

Також портал Знай.ua писав, що Юрій Ткач з Квартал 95 втік з України і почав чудити на чужині.
Нагадаємо, що дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" показала, на кого насправді схожа крихта Ліззі.