Відома російська артистка Instasamka, яка відома своїми епатажними вчинками зважилася знову на зміни в своєму тілі. Не може ніяк без цього обійтися.

Не так давно Даша вирішила зізнатися, що планує ще поміняти трохи свою зовнішність. На цей раз планує поміняти форму своїх губ. Вона хоче, щоб они виглядали більш ідеально, але для цього їй належить пройти одне випробування.

"Я хочу поміняти форму губ, хочу зробити її ідеальнішою. Для цього мені треба їх взагалі повністю прибрати і ходити так два тижні" - розповідає дівчина.

Це не всі зміни в своєму тілі, які планує зробити Instasamka. Про це вона зізналася на своїй сторінці в соціальній мережі TikTok, активним користувачем якої вона є.

Вона знову хоче вставити імпланти в сідниці. Раніше вона вже проводила таку операцію, але по всій видимості результату виявилося мало.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Перша половина січня: відпочиваємо в Домінікані, все супер. Друга половині січня: лягаю на операцію вставляти імпланти", — написала вона там.

До слова, після першої операції Дарина зотєєва зізнавалася, що відновлення дуже важке і хворобливе, тому вона навряд чи буде робити ще одну пластику.

Крім сідниць і губ у артистки ще зроблені груди. Вона абсолютно не приховує це, і вважає абсолютно нормальним міняти себе так, як людині комфортно.

Нагадаємо, що Інстасамка одяглася в пір'я і зробила "бойовий розфарбування"

Раніше повідомлялося, що Instasamka після образи фанатів у Києві вирішила приїхати ще й до Харкова, українці вже сміються

Також, скандальна Instasamka, яка влаштувала "погром" на концерті в Києві, виходить заміж