Відома українська спортсменка Аніта Луценко, а також тренер шоу "Зважені та щасливі" вирішила розповісти про правильний план тренувань. Як потрібно його складати.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина дає поради українкам стосовно занять, а також харчування. Цього разу знову це сталося.

Аніта Луценко вирішила розповісти про те, як правильно скласти план занять для себе вдома.

Спочатку потрібно зрозуміти, яку мету ви переслідуєте-знизити вагу, поліпшити гнучкість, вирішити питання з болями в спині і шиї, збільшити сідниці, або ж поліпшити здоров'я. І тільки після цього можна почати підбирати програми.

"Але з досвіду всі хочуть: пружне тіло, без болю в спині або шиї, талію тонший, попу без целюліту і вище, щоб не довго і не в напряг і плиз без Ось цієї перенакачанности! Вгадала? 😅 😅 "- йдеться в повідомленні під постом. Також важливо зрозуміти, скільки часу ви готові виділяти на тренування.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Міняти програму тренування потрібно після того, як це морально набриднути. Однак, робити це варто не дуже часто, щоб організм звикав виконувати вправи якісно, а не кожен раз ніби вперше.

"Звичну вправу ми виконуємо більш якісно, технічно коректно і спокійніше. Головний критерій - на тренування ви повинні трохи долати себе-повинно бути складніше, ніж просто в кайф. Тоді йде прогрес " - каже Аніта Луценко.

Нагадаємо, що Аніта Луценко розповіла про один з головних принципів схуднення: це допоможе не одній українці після свят

Раніше повідомлялося, що звезда "Зважені та щасливі" назвала продукти, від яких виникають хвороби серця

Також, Аніта Луценко навчила українців морозити хліб і вафлі, про всяк випадок