Ця історія триває вже більше року. Зірки TokTok у яких аудиторії більше 12 мільйонів підписників, і які колись були кращими друзями, ніяк не можуть приборкати свої пристрасті. У мережі їх знають як представників "впливового" TikTok-хаусу. Хлопцеві Джеку Райту і дівчині Сієнні Мей було по 17 років і мадам відчувала до нього велику любов з дитячого садка, поки раптом Джек не вирішив зізнатися в недоречних домаганнях з боку Сієнни.

Тепер в їх "стосунках" розбираються дорогі юристи, а діти і молода аудиторія дивиться на це майже в прямому ефірі.

Про це стало відомо завдяки відео від Джека Райта в YouTube, а також численним публікаціям в TikTok.

Історія Джека і Сієнни, фото: instagram

Прийшов час і Джек розповів свою історію і причину, чому йому знадобилося так багато часу, щоб "пролити світло" на ситуацію. Тепер уже 18-річний хлопець зняв 17-хвилинне відео, що пояснює його стосунки з іншою зіркою TikTok Сієною Мей, яка "недоречно мацала і чіпала його" після того, як їй багато разів було відмовлено у взаємності.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Історія Джека і Сієнни, фото: instagram

"Інцидент на Гаваях стався, коли я втратив свідомість, майже всю ніч без свідомості. Вона забралася на мене, скористалася мною, мацала мене", - розповів Джек.

Історія Джека і Сієнни, фото: instagram

Друг Джека Лахлан опублікував відео з доказом того, що Сієнна напала на Джека Райта. Пізніше ролик був видалений. Відео також спіймало, як вони сперечалися з 18-річною зіркою, кажучи їй, щоб вона припинила, тому що вона йому просто не подобається.

Історія Джека і Сієнни, фото: instagram

Гомес взяла це на свій канал, щоб спростувати звинувачення, і заявила, що він і Райт знаходяться в "узгоджених і сердечних" відносинах. Вона додала: "Ці напади не тільки безпідставні і брехливі, випуск його останнього відео свідчить про публічне оповідання, яке Джек і деякі з його друзів сподіваються використовувати в якості опори для подальшого поширення своєї брехні".

Історія Джека і Сієнни, фото: instagram

"Тієї ночі вона опублікувала агресивне відео з 15 частин, в якому розповідалося про все, що сталося, як сильно вона мене любила і що я використовував її для впливу — все це було брехнею. Це був типовий газлайтинг по відношенню до жертви", - говорить Джек у своєму.

Історія Джека і Сієнни, фото: instagram

Мейсон Ріццо, друг Джека Райта, був першим, хто звернув увагу на її проступки. Гомес відразу ж звернувся до них на наступний день і категорично все заперечувала. Інший його друг, Лахлан Ханнеманн, опублікував свідчення того, як Сієнна забралася на абсолютно несвідомого Джека Райта, щоб поцілувати його.

Райт сказав: "Чесно кажучи, я радий, що у них є докази. Після того, як Сієнна дізналася про відео, вона вибачилася. Я потім навіть шукав терапію".

Райт описав інцидент як "дивний і випадковий", оскільки він "просто відпочивав на ліжку", коли це сталося. Він неодноразово відчитував її, перш ніж йому довелося зробити кілька спроб зняти її з себе і залишити кімнату.

Але шанувальники хлопця із соціальних мереж вирішили захейтити дівчину. Історія Райта про постійний напад на його подругу продовжуэться, незважаючи на те, що вона кілька разів вибачалася за це постфактум.

Раніше повідомляли, 20-річна Наташа три роки пробула в рабстві свого хлопця-бив, ґвалтував і плакав на колінах: "Зняти одяг і розсунути ноги...".

Як повідомляв Знай.uа, колишня Узєлкова Марина Боржемська згадала про сексуальні домагання: "Рабство".

Знай.uа писав, осквернили серед білого дня: натовп неадекватних чоловіків і годинами бив бідолашну офіціантку.