Відомий російський телеведучий і вдівець співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв дав кілька порад тим, хто не сильно любить святкувати свій День народження.

Про це телеведучий написав на своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за ним пильно стежить понад 350 тисяч підписників.

25 січня Дмитро Шепелєв відсвяткував свій День народження, цього року артисту виповнилося 39 років. Однак, він неодноразово зізнавався, що не сильно любить святкувати цей день.

Дмитро Шепелєв, фото instagram

" Ну все, я повернувся. Для початку, спасибі вам за привітання! Ви дуже щедрі і добрі. Мені дуже приємно!",- подякував він шанувальникам за привітання.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Так, як галасливі застілля не для нього, Шепелєв знайшов для себе ідеальний формат святкування дня народження.

"Вранці швидко дітей по школах, заняттях і нянях. Далі на святковий сніданок, той самий, з яким келих шампанського просто маст хев. І звідти прямо в спа. Залишаєте одяг і телефон в шафці, замовляєте найдовшу з усіх довгих процедур, потім ще одну і можна ще", - розповів він.

Дмитро Шепелєв, фото instagram

Після проведеного дня в спа, можна відправиться в ресторан на святкову вечерю з найближчими людьми. За словами Шепелєва саме такий формат святкування Дня народження для нього виявився ідеальним.

Однак у коментарях шанувальники знайшли деякі невідповідності та вирішили поіронізувати, зазначивши: "Ви забули забрати дітей".

Скріншот коментарів

Нагадавши, Дмитро Шепелєв відвіз нову дружину туди, де ніколи не була Жанна Фріске: "чекав можливість втекти". Дмитро Шепелєв влаштував собі відпочинок від дітей, дружина схвалила

Раніше Знай писав, колишній чоловік загиблої Жанни Фріске Дмитро Шепелєв відкрив те ,що турбувало його довгі роки: "ніколи не любив"

Також Знай повідомляв, колишній чоловік Жанни Фріске, онук Едіти П'єхи і" безнадійно одружений "Гуф: зірки, які навідріз відмовилися йти на "Холостяк" і ось чому