Режисер Бернардо Бертолуччі увійшов в історію кінематографа не тільки, завдяки геніальним фільмам "Останній імператор", "Під розпеченими небесами", але і за допомогою зйомок сцен інтимного характеру.

У "Останнє танго в Парижі" є сцена з маслом, про яку знають багато. У ній брали участь 19-річна Марія Шнайдер і 48-річний Марлон Брандо, які за сюжетом борються з самотністю за допомогою сексуальних відносин.

Кінотеатр, скріншот: YouTube

Але час йде, а використання сцен сексуального характеру в кінематографі не припиняється, щоб домогтися більшої реалістичності людських взаємин на екрані. Нещодавно одна із зірок серіалу "Ейфорія", де головною актрисою є Зендея, розповіла про те, як це зніматися в подібних епізодах. 24-річна Сідні Суїні розповіла виданню Deadline, як їй доводилося зніматися топлес - некомфортно з партнерами і знімальною групою. Їй завжди хотілося прийти додому і прийняти душ, але ось з "Ейфорією" все по-іншому.

Ейфорія, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Актриса грає роль Кессі, якій іноді доводилося зніматися топлес. Але ось, коли вона вважала, що це не Необхідно, вона спокійно йшла до режисера Сему Левінсону і він з нею погоджувався.

Нагадаємо, потрапив на кастинг "Ейфорії" продаючи вафлі у фургончику: історія успіху "крашу" мільйонів Ангуса Клауда

Як повідомляв "Знай.ua", серіалу "У всі тяжкі" 14 років: як Аарон Пол опинився на межі смерті і чому Кренстон ночував у притулках

Знай.ua писав, вороги в серіалі і друзі в житті: Кевін Алехандро з "Люцифера" розважився з губною помадою і голим торсом Тома Елліса