Український шоумен Юлік здобув популярність як музикант гурту DZIDZIO, який він покинув кілька років тому. Зараз артист гастролює Україною зі своєю DJ програмою.

Пропонуємо пригадати, як Юлік змінювався протягом своєї кар'єри, передає "ТСН".

Справжнє ім'я шоумена Назарій Гук, і народився він 23 січня у Львові, у родині батька-музиканта та мами-вчительки. Саме через це все його дитинство було тісно пов’язане із музикою. У 6-річному віці хлопчик вступив до музичної школи-інтернату на клас фортепіано.

Фото: пресслужба Юліка

Одразу після навчання у школі на деякий час хлопчик переїхав до Неаполя, де працювала його мама. Там Назарій вступив до консерваторії San Pietro a Majella. Тут йому вдалося познайомитися з італійськими музикантами та грати з ними на різних концертах у ролі клавішника.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Фото: пресслужба Юліка

В Італії Юлік прожив 8 років, після чого вирішив повернутися до України. Тут від з 2009 до 2012 року працював аранжувальником на різних студіях звукозапису та співпрацював з багатьма артистами. У 2012 році шоумен познайомився з Михайлом Хомою, що сильно вплинуло на його кар'єру.

Фото: прес-служба Юліка

Він став клавішником та бек-вокалістом, та був просто яскравим персонажем у команді DZIDZIO. З Михайлом Хомою він співпрацював до 2017 року, а згодом вирішив почати сольну кар'єру. Тоді у артиста почався новий етап, Юлік став DJ та почав займатися популяризацією української електронної музики. До того ж він випустив декілька сольних треків.

Фото: прес-служба Юліка

Також Юлік почав співпрацювати з топовими українськими артистами: Іриною Білик, Alyosha, Дзідзьо, Мариною Одольською, Наталією Валевською та іншими. Навіть після того, як він покинув гурт у нього залишилися гарні стосунки з Дзідзьо, тому він навіть взяв участь у зйомках кінофільму DZIDZIO "Перший раз".

Фото: пресслужба Юліка

Починаючи від 2018 року і до сьогодні Юлік активно гастролює Україною з ексклюзивною DJ програмою. Також гастролює Італією, Австрією, Америкою та іншими країнами. Минулого року Юлік епізодично знявся у фільмі “Де гроші” та став суддею одного з талант-шоу. А ще шоумен розпочинає активну підготовку до нового проєкту, презентація якого відбудеться цього року.

Фото: прес-служба Юліка

Нагадаємо, Дзідзьо після розлучення зі Slavia перетворився на завидного "Холостяка": майбутня дружина точно не буде бідною

Також Знай писав, чоловік Юлії Саніної розповів про свою невидиму місію у "The Hardkiss": однією гітарою не обходиться

Раніше Знай повідомляв, Дзідзьо знову підкорив серце Slavia, але у тої завелась конкурентка: Злата Огнєвіч засвітилася й тут