Відома співачка Анастасія Приходько - багатодітна мама з 10-річним стажем.

У неї троє діточок - першого вона народила в 2010 році (донька Нанну), від першого чоловіка, бізнесмена Нуріка Кухілави. Далі, через два роки після другого заміжжя вона народила сина Гордія, а на початку 2021 року - хлопчика Луку.

Настя Приходько, фото з Instagram

Вона часто демонструє малюків на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 100 тисяч осіб. Велика кількість часу у неї займає виховання дітей, проте вона не забуває про свою професію. З недавнього часу вона записує TikTok-відео, знову співає, а також не соромиться невтішних висловлювань на адресу народних депутатів України.

Справа в тому, що школярі та студенти знову переходять на дистанційне навчання, так як в останні дні МОЗ фіксує збільшену кількість випадків зараження коронавірусів. Їх тепер понад 30 тисяч на день - абсолютний антирекорд. Але не тільки діти, як виявилося, йдуть на "канікули", а й Верховна Рада.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Публікація Анастасії Приходько, скріншот: Instagram

"Соромлюся запитати, а на який...? У 2020 році ви всі сиділи рівно на ж*пі, коли країни закривалися, а тут раптом, коли навіть школи працюють, ви раптом звалюєте на карантин! Що, чартери прогрілися? Пора звалювати під перекриттям карантину?", - написала вона в Facebook.

Анастасія Приходько, скріншот: Facebook

Нагадаємо, Настя Приходько зізналася, чому чоловік і діти для неї не на першому місці: "Повинна бути..."

Як повідомляв "Знай.ua", школярів та студентів відправляють на "дистанціонку": коли і як довго діти вчитимуться вдома

Знай.ua писав, школярі побилися після уроків через дівчину-правил вирішили не встановлювати: "Довелося везти до палладинів"