Колишній учасник реаліті-шоу "Дом-2" Данило Бухаров розкрив таємницю проєкту. За його словами в шоу немає свободи у виборі партнера, а по всюди стоять камери, навіть в туалеті і душі. Про це пишуть РосЗМІ.

Данило Бухаров поділився, що учасники проєкту "Дом-2" не мали ніякої свободи вибору. Як тільки людина прийшла на шоу, йому відразу вказували на дівчину, за якою він повинен був доглядати і розвивати відносини. Якщо Учасник не погоджувався, то його виганяли з проєкту.

Данило Бухаров. Фото: instagram

Також заборонялося мовчати під час перепалок на зйомках. За словами Бухарова він намагався не вплутуватися, проте режисер починав командувати через гучномовець і вказувати, що йому потрібно робити. Колишній учасник "Дом-2" додав, що в душових і туалетах також встановлені камери. Він зазначив, що його запевняли, мовляв, камери відвертаються якщо до них підійти, проте невідомо чи велася зйомка насправді.

Данило Бухаров. Фото: instagram

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Крім того, Данило Бухаров зазначив, що Ольга Бузова вкрай грубо поводилася. За його словами вона навіть не віталася без камер і жорстко спілкувалася з усіма співробітниками знімального майданчика і гримерами.

Раніше Знай писав, Алекс Топольський ще до прем'єри "Холостяка-12" знайшов своє кохання: навіть Решетник не проти.

Також ми писали, зірка "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук в обіймах чужого чоловіка заявила про кардинальні зміни в житті:"Сказала так".

Нагадаємо, Ксенія Мішина перетворилася на скромну розлученку, щоб жити з напівголим холостяком Артемієм Єгоровим: стала паінькою після Еллерта.