Відоме українське шоу "МастерШеф" продовжує радувати численних глядачів новими сезонами і талановитими учасниками, які із задоволенням готові позмагатися за звання найкращого кулінара і блиснути своїми неймовірними навичками на всю країну. Цього року в боротьбу вступили найяскравіші особистості з минулих сезонів.

У суботу, 5 лютого, глядачам показали третій випуск "МастерШеф. Битва сезонів", в якому учасникам знову доводилося виконувати нелегкі завдання. Про це нагадали на офіційній сторінці шоу в Instagram і розмістили підступний спойлер з ім'ям людини, якій виявилося не під силу пройти конкурси.

Скріншот з Instagram, МастерШеф. Битва сезонів

Варто нагадати події третього випуску. У першому конкурсі учасники випробували удачу на колесі фортуни, яке було поділено на 9 секторів, кожен з них відповідав знаменитій страві. Учасники розділилися на три групи, а один з них, кого обрали представником команди, крутив колесо. З випробуванням не вдалося впоратися Дмитру, Саші Цвігун, Андрію, Владу, Олегу і Паві. У підсумку їм традиційно вручили чорні фартухи.

МастерШеф. Битва сезонів, третій випуск

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

У другому конкурсі учасників поділили на пари і дали завдання приготувати смачну, але дуже потворну страву. Це було досить нелегко, адже потрібно було зробити не просто жахливу презентацію, а винайти їстівну цвіль, пил, гниль і цим всім "прикрасити" будь-яку класичну страву. Ті, хто після першого конкурсу наділи чорні фартухи, але добре виконали завдання другого, могли їх зняти. Владу Міцкевичу і Паві вдалося. А Наталя, Шева, Саша Білодід, Анжела і Віктор не впоралися з умовами, тому вирушили на битву чорних.

МастерШеф. Битва сезонів, третій випуск

Саша Цвігун, Саша Білодід, Андрій, Олег, Наталія, Шева, Дмитро, Анжела і Віктор боролися за місце в проекті на конкурсі чорних. Кожен з учасників битви отримав картку із завданнями. На ній були найменування страв, які потрібно приготувати, і його п'ять складових інгредієнтів.

На жаль, Дмитро Шевченко не впорався з поставленим завданням, провалив конкурс і покинув проект.

Користувачі соцмережі з несподіваною радістю сприйняли виліт учасника і заявили, що суддям потрібно було раніше прийняти це рішення.

Коментарі - https://www.instagram.com/masterchefstb/

Коментарі - https://www.instagram.com/masterchefstb/

Коментарі - https://www.instagram.com/masterchefstb/

Нагадаємо, українці тягнуть Паву, Білодід і Цвігуна до фіналу "МастерШеф. Битва сезонів": "Все просто"

Як повідомляв Знай.uа, "МастерШеф. Битва сезонів": українці обрали свого переможця і назвали того, хто не гідний фіналу - "Зірку зловив"

Також портал Знай.uа писав, що суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво приготував улюблений десерт українців родом з голодного дитинства: "Фу, ніколи..."