Відомий український продюсер і син легендарної Софії Ротару Руслан Євдокименко поділився зворушливим знімком з дочкою. Дівчина відправляється на навчання. Чоловік порадував шанувальників свіжими публікаціями в Instagram, де за його особистим життям стежать 14 тисяч осіб.

"Знову на навчання @iamsofiaeve", - підписав він фото, на якому ніжно обіймає свою доньку.

Руслан Євдокименко та Світлана, фото: Instagram

"Які милі! Відмінної дороги і успішного навчання Сонечці-красуні! А татові - терпіння і сил в очікуванні нової зустрічі з коханою донечкою!", "Щасливий батько, щасливої дороги Софійці! Принцесі, з благословенням Господнім і батьківським", "Легкого польоту Сонечці удачі і успіхів у навчанні! Будьте здорові, щасливі і бережіть себе! Софії Михайлівні якнайшвидшого одужання!», - пишуть в коментарях читачі сторінки.

Скрін, Instagram Євдокименко

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Вчитися треба і корисно! Це фундамент життя. Правда говориться в прислів'ї: "вчення - світло, а не вчення - тьма!". І студентами ми часто, їдучи, розлучаємося з рідними», - додають інші.

"І мій поїхав в іншу країну... Обіймайте міцніше...", "Я її дуже люблю така розумниця", - зізнаються шанувальники Євдокименко.

Нагадаємо, син Софії Ротару розповів про важку втрату, чорний день скорботи для сім'ї: "Спасибі тобі за все".

Раніше Знай писав, єдиний син Софії Ротару оголосив про щасливу подію в родині: про це мріє кожна жінка. У родині Софії Ротару святкова подія. Єдиний син святкує 28 років у шлюбі

Також Знай писав, внучка-красуня Софії Ротару В кофтині серед міста оголила груди:"дуже стильно". Соня Євдокименкко поділилася кадрами з нової фотосесії. Дівчина позувала в кофтині, яка оголила її декольте