Відомий український кулінар і переможець "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з українцями майстерністю і показує як готувати ті чи інші страви. Цього разу він показав в instagram, як готувати азіатський суп фо бо.

Євген Клопотенко зазвичай показує як готувати національні страви, але цього разу він вирішив поділитися рецептом супу фо бо, який він порівняв з борщем.

Євген Клопотенко. Фото: YouTube

"У нас є борщ, а у В'єтнамі – фо бо. Принцип: бульйон, спеції, локшина, м'ясо. Як бачите, нічого складного. Я адаптував рецепт так, щоб ви не витрачали на нього багато ресурсів. По-перше, бульйон будемо варити 40 хвилин. По-друге, продукти, які я рекламую, досяжні", - написав кулінар.

Євген Клопотенко зазначив, що головними інгредієнтами страви є соєвий соус, рисова локшина і спеції, які досить доступні в Україні. Він додав, що страва готується досить просто, тому влаштувати Азію прямо вдома під силу кожному українцю.

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"А спеції працюватимуть зі смаком бульйону. Для цього заливаєте 200г яловичих кісток 700мл води, додаєте 1 бодян, 1 паличку кориці, насіння фенхелю (приблизно 3 шт), варіть це 40 хвилин і проціджують. Рисову локшину (250г) замочуєте в холодній воді на 10 хвилин. Потім кидаєте локшину в киплячий проціджений бульйон, додаєте 2 ст.л. соєвого соусу і варіть 3 хвилини. Імбир( 1см), Чилі (краще регулюйте на свій смак), зелену цибулю і яловичину (200г) нарізаєте максимально тоненько. Викладаєте це все в тарілку (так, яловичина сира) і заливаєте це киплячим бульйоном з локшиною. Сенс полягає в тому, що яловичина приготується в тарілці під температурою дуже гарячого бульйону. Файнал тач-кінза", - розповів кулінар.

Раніше Знай писав, кулінар "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився рецептом молочного десерту: смак здивує кожного.

Також ми писали, Євген Клопотенко "пірнув" в кислу капусту і показав, як вона може поліпшити життя.

Нагадаємо, що шеф-кухар Євген Клопотенко доповнить меню в українських школах: запропонував ще 500 нових страв.