У соціальній мережі продемонстрували несподівану публікацію, на якій можна побачити відомого актора, продюсера і модель Ченнінг Татума. Популярний актор здивував мережу несподіваними і відвертими кадрами.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Немає слів, один емоції Ченнінг Татум для VMAN Magazine подобається актор? #ченнінгтатум", - підписані фотографії в соціальній мережі.

Варто відзначити, що дані фотографії виглядають досить незвичайними. Зображений на них актор зумів здивувати навіть своїх найзатятіших фанатів. Численні шанувальники Ченнінг Татума не зуміли приховати свого подиву і почали писати відгуки з критикою на адресу зірки.

Фото Ченнінг Татума

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"А мене від побачених фото почало нудити....", "Дуже дивні пози", "що за "мода" пішла чоловікам зніматися у вигляді геїв?", "Сам на себе не схожий))", "що за дивна тенденція-чоловікам бути більш жіночними ... що б догодити темношкірим азіатом андрагідонам з нетрадиційною сексуальною орієнтацією ?", "Якогось гея зробили з нього((", "він мені однієї нагадує Маяковського?", "Пози стрьомні, одяг під стать позам. Думала такого шикарного мужика ні чим не зіпсувати, АН ні... Вони професіонали, ізгаділі і його", - пишуть відгуки здивовані фанати відомого актора.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що в мережі повідомили, що Ченнінг Татум повернеться на великі екрани.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у мережі показали, як зараз виглядає Дженніфер Лопес і Бен Афллек.