Відома українська виконавиця і колишня учасниця шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, що одного разу була у відносинах з одруженим чоловіком. Про це вона розповіла Каті Осадчій у програмі "Світське життя".

Злата Огнєвіч розповіла, що одного разу перебувала у відносинах з одруженим чоловіком, втім, про це вона не підозрювала, так як він приховував, що має сім'ю. Незабаром вона дізналася, що у її обранця є дружина і прийняла рішення припинити відносини.

Злата Огневич, фото з Instagram

"Для мене це табу", - сказала співачка.

Крім того, Злата Огнєвіч зізналася, що ніколи не намагалася будувати стосунки з однолітками. Всі її обранці були трохи старші за неї і ініціатором стосунків виступала сама співачка. Зірка зізналася, що швидше за все це від частини через її батька, який був суворим і рідко демонстрував любов до неї.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Показати ще

"Я постійно в чоловіках вибираю цю емоційну незрілість. У мене був дуже суворий батько. Для того, щоб заслужити його похвалу, потрібно було постаратися і я в принципі не знаю, як виглядає ця любов, турбота з боку чоловіка", - додала співачка.

Раніше Знай писав, Ксенія Мішина показала, як за нею доглядає учасник "Холостячки" після розставання з Еллертом: "буде вечірка".

Також ми писали, переможець "Холостячки" Андрій Задворний придивився до попи дівчини Свечкоренко: Злати Огнєвіч виявилося мало.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч кинула виклик тяжкому захворюванню і звернулася до українців: "разом нам все під силу".