Народний депутат і олімпійський чемпіон Жан Беленюк згадав про свій тріумф на Олімпійських іграх-2020 в Токіо. Спортсмен опублікував короткий відеоролик зі змагань на своїй сторінці в instagram.

Жан Беленюк нагадав, як у 2016 році отримав на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро срібну медаль, але пообіцяв, що направить всі сили на отримання "золота".

Жан Беленюк, фото з Instagram

"Хочу вибачиться за те, що я не зміг порадувати всіх золотом, але можу пообіцяти, що зроблю все, щоб у мене була золота медаль", - сказав спортсмен кілька років тому.

У 2020 році Жан Беленюк знову представляв Україну на Олімпіаді в Токіо, де втілив мрію і дотримав обіцянку перед уболівальниками, отримавши золоту медаль у греко-римській боротьбі.

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

"Я дотримав свою обіцянку", - сказав олімпійський чемпіон Токіо 2020.

"Кохання - це ... коли він тобі привозить золото", - йдеться в підписі публікації

Шанувальники захопилися силою волі спортсмена і закликали підкорювати нові вершини.

"Випадково потрапила в рекомендаціях 👏 ви просто надихаєте слабких бути сильнішими 👍 стільки я бачу в Вас роботи і складного минулого за сьогоднішнім успіхом 👏 ви просто молодець. Не зупиняйтеся і йдіть тільки вперед💪", "це любов", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Жан Беленюк зворушив спогадами про своє дитинство з матір'ю-одиначкою: "Будете повертатися на могилу".

Також ми писали, Жан Беленюк прийшов на "побачення" без квітів, але заговорив про одруження: "Мені 30 років, не було любові".

Нагадаємо, Олімпіада - 2022 у Пекіні: Україна вперше за 20 років показала найкращий результат.