Вікторія Бекхем затьмарила всіх, прийшовши на спільне святкування дня народження і весілля головного редактора Vogue Едварда Еннінфула в елегантній весільній сукні.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

47-річна мати чотирьох дітей нещодавно прибула на спільне святкування весілля і дня народження головного редактора Vogue Едварда Еннінфула.

50-річний редактор моди збирається одружитися зі своїм давнім партнером Алеком Максвеллом у маєтку Лонгліт у Вілтширі на цьому тижні, що стосується святкування його дня народження у вівторок.

Вікторія була присутня на дні народження разом з модним критиком Андерсом Крістіаном Медсеном і стилістом Крістін Сентенер.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Вона виглядала карколомно, позуючи разом зі своїми подругами в довгій сукні кольору слонової кістки з глибоким вирізом, через якого її декольте було повністю видно.

Її приголомшлива шовкова сукня прикрашена мереживними квіточками на грудях, а ледь помітні бретельки витончено натягнуті на підтягнуті плечі.

Довжина сукні приховувала вибір взуття Вікторії для вечора, хоча колишня поп-зірка доповнила своє плаття гладким браслетом і темною підводкою для очей.

Вона завершила свій бездоганний образ, зав'язавши свої темні локони в елегантну зачіску, а пасма волосся вільно падали навколо її бездоганно нафарбованого обличчя.

Вікторія позувала без посмішки на знімку, який був опублікований в Instagram-акаунті Андерса Крістіана Медсена.

Він підписав пост: "Вирушаю на бал на честь дня народження @edward_enninful з двома моїми супутницями, тому що мрії про випускний бал збуваються".

Нагадаємо, що Девід Бекхем став посміховиськом на тлі своїх синів.