Окупанти ведуть загарбницьку війну та націлилися на знищення держави. Мирному населенню України доводиться ховатися у бомбосховищах та підвалах, доки наші війська захищають нас на передовій.

Водночас життя продовжується. Навіть під ворожим обстрілом народжуються нові українці. Наприклад, у Херсоні у бомбосховищі народилися два хлопчики. Про це повідомив голова МОЗ Віктор Ляшко.

Скрін, Facebook Віктор Ляшко

«Третю добу війни, яку розпочали російські окупанти, під обстрілами та вибухами, вирує також життя і з'являється плач новонароджених українців. Вчора у Херсоні, під обстрілами, в одному із пологових будинків, облаштованому у бомбосховищі, народилось два хлопчики. Два нових життя, які у своєму генетичному коді вже мають Війну. Ми і вони ніколи не забудемо, і ніколи не пробачимо! Життя йде, ми народжуємо дітей і нас ніхто не здолає!», - наголосив він.

Скрін, Facebook Віктор Ляшко

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Ляшко також додав, що українські медики нарівні із військовими, силовиками та рятувальниками тримають удар. Жодна лікарня не зачинилась, всі працюють і надають медичну допомогу.

«Ніхто не злякався і всі мужньо дивимось в очі ворогу. Ми на своїй землі! Ми боронимо свої сім’ї. Кожен на своєму місці, як вміє… На жаль, за оперативними даними, від рук загарбників маємо 198 загиблих, з них 3 дітей, 1115 поранених, з яких 33 дитини», написав очільник МОЗ.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що "Будуть вважатися членами ДВГ ворога": Віталій Кличко затвердив нову комендантську годину в столиці до 28 лютого.

Як повідомляв Знай.uа, МОЗ дозволив українцям робити довідки в "Дії", більше ніяких черг: інструкція і новий перелік сертифікатів.

У МОЗ пояснили, як українцям підготуватися до ПЛР-тесту. Фахівці Міністерства охорони здоров'я України вирішили детально розповісти про те як, коли і кому потрібно здати ПЛР-тест.