Популярна українська виконавиця, народна артистка України Марія Бурмака оприлюднила публікацію в соціальній мережі. Вона повідомила, що її попросили звернутися до BBC.

Відповідний пост Марія Бурмака оприлюднила у своєму акаунті у Facebook.

"Мене попросили записати коментар для BBC. Щойно як я дізналася про удар по Харкову. Вибачте за сльози. Я триматимуся", - підписала відеозвернення українська артистка.

Якщо прислухатися до відео, то можна зрозуміти, що народна артистка України говорить англійською мовою, так як її попросили звернутися до BBC після того як було завдано удару крилатою ракетою в центр Харкова російськими завойовниками.

"Тримайтесь Маріє", "Вірш мого тата Ми йдемо в бій, під гуркіти розривів. Російський ворог, наволоч, тремти! Свята Софія, рідний батько-Київ, Благословляють нас: перемогти! Нема вже брата, є покруччя враже. Яке зайшло і топче нашу честь! Але ми знаєм: кожен з них поляже. Зотліють кістки, душі підуть геть! Вставай, земляче, кожен з нас, до бою! Пліч-о-пліч зможем ми перемогти! Дітей, батьків прикриємо собою. В цей час немає вищої мети!.. В. Симоненко 01.03.2022 р.", " Боже, Україну бережи. Тримайтеся ми молимось, Марічко, обіймаю і бережіть себе!", "My z wamy Mariczka. Obnimaju I molusia za was", "Тримаймось", " Тримайся, Марійко, все буде Україна!", "С*ки, ніколи не забудемо!!!",- пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Популярні новини зараз

Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки”

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

Показати ще

Коментарі на пост Марії Бурмака в Facebook

Коментарі на пост Марії Бурмака в Facebook

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що на території України вирушили війська з Білорусі.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у мережі повідомили, що один з кращих льотчиків загинув у бою з ворогом з Росії.