Відомий український борець Жан Беленюк знову розповів про підле вторгнення Російської Федерації, а також про зраду людей, які були пов'язані з Україною.

Новий пост був опублікований на сторінці спортсмена в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно зараз він висвітлює правду про ситуацію в Україні.

Мова в пості пішла про Дзамболата Тедеєва, який підтримав Російську Федерацію після початку вторгнення їхніх військ на територію України.

Це навіть незважаючи на те, що він виступав у складі збірної України на Олімпіаді в 1996 році, а також вигравав чемпіонат Європи в далекому 1993.

"Залишу це тут, щоб показувати кожному, хто буде щось розповідати про» спорт поза політикою «і»причому тут спортсмени"! П. с. товариш головний тренер збірної з вільної боротьби @dzambolat_tedeev , який виступав за збірну України і навіть вигравав за Україну Чемпіонат Європи, виклав це відео в день, коли Україна була атакована ракетами РФ, лідера якого він так завзято підтримує тепер.."- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Спортсменка Лілія Подкопаєва підтримала Жана, і також засудила такі дії з боку Дзамболата Тедеєва, який зрадив Україну, і продовжує наполягати на тому, що Росія права в цьому питанні.

Скріншот коментарів, фото: Instagram

"Дзамболат Тедеєв, я зневажаю тебе. З жахом згадую, як ти представляв Україну на Олімпійських Іграх в Атланті в 1996", – висловилася про свого колишнього партнера по тій олімпійській команді дворазова чемпіонка ігор-1996 зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва.

Нагадаємо, що в Україні ліквідовано майже 6 тисяч російських військових: Міноборони повідомило про масштабні втрати ворога

Раніше повідомлялося, що в Одесі поновилися обстріли, під вогнем опинилося відразу 9 будинків: є загиблий

Також, Володимир Остапчук емоційно звернувся до росіян.