Популярний український модельєр та дизайнер Андре Тан повідомив, чим він та його команда допомагають обороні країни в нелегкі воєнні часи. На сторінці в соціальній мережі Instagram з'явилася його нова публікація, присвячена цьому питанню.

«На сьогодні вже відшито та відправлено 500 теплих жилетів для нашої тероборони та ЗСУ. І це лише початок! Наразі відшиваємо теплі флісові куртки, спальні мішки, натільну білизну, термобілизну! Віримо, що разом ми здолаємо ворога та здобудемо перемогу. Дякуємо усім, хто долучається до допомоги! Дякуємо нашим виробництвам, постачальникам, робітникам фабрик, усій нашій команді ANDRE TAN TEAM та кожному з вас! Разом до перемоги», - повідомив модельєр.

Така підтримка українських захисників гідна захвату і показує, які справжні цінності живуть в душі дизайнера.

«Ви справжній чоловік, не словом, а ділом! Ви приклад для всіх!», «Які Ви молодці! З Вами Україна і наші ВОЇНИ обов'язково переможуть!», «Андрій, ви людина з великої літери🇺🇦 Дякуємо за вашу відданість», «Поважаю, ціную, пишаюсь Вами!», - підтримують його ініціативу українці в коментарях.

Нагадаємо, Андре Тан зізнався, що зміг знайти в українках, як справжній чоловік: "токсичні і нікому не потрібні...". Модельєр заявив, що сам зміг виділити для себе цілих три види відносин для пар

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Показати ще

Раніше Знай писав, Росія пожинає перші "плоди" війни проти України: ціни в магазинах злетіли на 30%.

Також Знай повідомляв, Андре Тан назвав п'ять кроків, які зроблять кожного щасливішим: "Почніть с...".