Учасниця популярного шоу "Холостяк" і українська блогерка Юлія Бельченко (Зайка) показала, як допомагає переселенцям та військовим ЗСУ.

Про це вона розповіла на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram у розділі stories.

Юля Бельченко розповіла, що у школі ще працювала її мама, зараз поселилися переселенці. Саме тому вона вирішила разом з нею принесли для українців їжу та солодощі.

Скріншот stories Юлії Бельченко

"Там зараз перебуває 240 біженців з Київської області. Ми зібрали черговий продуктовий кошик. Також знайшли ще гарну тканину для плетіння масківних сіток на танк", - розповіла Юля Бельченко.

Популярні новини зараз

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Показати ще

Окрім цього Юля Бельченко разом з мамою вирішила допомогти ЗСУ. Вони знайшли тканини для маскування та долучилися до плетіння сіток.

Скріншот stories Юлії Бельченко

Варто нагадати, що 24 лютого РФ рано вранці увірвалася в Україну. Противник почав бомбити військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, зокрема, Київ, Харків і Маріуполь. Після цього президент України Володимир Зеленський запровадив на території країни воєнний стан після чого українці почали чинити потужний супротив окупанту.

Нагадаємо, Юля "Зайка" з шоу "Холостяк" розповіла, як змінилося життя українців у період війни: "Хочеться дихати на повні груди". Юля Бельченко розповіла, що зараз для українців найголовніше

Раніше Знай писав, колишній Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу підтримав українських емігрантів, підготував нічліг і смачну вечерю: "наші серця широкі"

Також Знай повідомляв, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" закликав росіян до мітингів - їх ОМОН все одно в Україні. Рішення заблокувати Facebook має бути останньою краплею