Після повномасштабного вторгнення росії на територію України, нашу державу підтримав буквально весь світ. Багато людей у різних куточках планети виходять на протести, жертвують гроші, збирають гуманітарну допомогу, або своєю творчістю підтримують українців.

На своїй сторінці у соцмережі Instagram українська співачка та колишня дружина популярного виконавця Дзідзьо SLAVIA ( справжнє ім'я Ярослава Притула) показала, як американський барабанщик та зірка TikTok Остін Вер підтримав Україну.

Скріншот допису SLAVIA

Музикант записав спеціальне відео у підтримку України. Він облив інструменти фарбою у кольорах українського прапора та зіграв хіт гурту The Black Eyed Peas – Where Is the Love. Таким чином, музикант висловив підтримку українському народу під час російського вторгнення.

Скріншот допису SLAVIA

"Зірка ТikTok, американський барабанщик Остін Вер присвятив це відео Україні. It was strong ⚡️thanks for support 🥁💙💛", - зазначила співачка під опублікованим відео.

Варто нагадати, що Україну підтримало чимало всесвітньо відомих людей, зокрема Мадонна, Арнольд Шварценеггер, Бенедикт Камбербетч, Ілон Маск та багато інших.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Нагадаємо, актриса "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна розповіла, що буде після війни: "Зовсім скоро". Зірка "Жіночого кварталу" вірить у краще і будує плани
Раніше Знай писав, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко емоційно висловилася про російських окупантів в Україні: "Недотварини". Актриса показала всю сутність російських окупантів

Також Знай повідомляв, Alyona Alyona назвала звички українців, що з'явилися за 21 день війни: "Подивитися Арестовича...". Виконавиця назвала звички, які за дні війни сформувалися у кожного українця