З початком повномасштабного вторгнення рашистських окупантів на територію України у багатьох зіпсувалися, можливо на завжди, стосунки з близькими в росії: родичами або друзями. Українські селебріті не виняток. Зокрема, співачка і колишня солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська заявила, що більше не спілкується зі знайомими в рф.

Про це співачка написала на своїй сторінці в Instagram.

За словами артистки, ще три тижні тому у неї було багато друзів в росії. Сьогодні в країні-агресорі у Слави ще залишилися близькі люди, але їх мало. Це ті, хто повірив їй і підтримав. З усіма іншими Камінська свідомо посварилася:

«Тому, що вони просто не захотіли мені вірити. Вірити моїм очам і моїм почуттям. Вірити тому, що залишиться в нашому ДНК назавжди, страху, болю і жалю, що ми виявилися заручниками цього трилера під назвою "влада"», - пише артистка і зазначає, що дуже страшно жити в часи, коли «ненависть намагається виштовхнути любов». Співачка впевнена, що це «кому-небудь потрібно».

Також Слава Камінська виклала знімок до публікації і заодно висміяла ймовірне майбутнє російського глянцю. На колажі можлива обкладинка журналу «Раша». У центрі - молода дівчина в хустці і фуфайці. На тлі найпопулярніші теми нового випуску - «мій улюблений Путін», «робимо мило в домашніх умовах», «чим небезпечна хунта», «модна фуфайка, нові викрійки» та інші.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, що зірка зимових Олімпійських ігор опублікувала голий знімок "Playboy", щоб зібрати гроші для України.

Читайте також, що Святослав Вакарчук показав росіянам, як окупанти відбирають життя у дітей.