Відома українська співачка Оля Полякова показала 98-річну ветеранку Другої світової війни Ольгу Твердохліб, яка після повномасштабного вторгнення росії хотіла сама знову боронити рідну землю.

Відео з ветеранкою Оля Полякова поділилася на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

98-річна Ольга Твердохліб після того, як росія розв'язала в Україні повномасштабну війну вирішила теж стати на захист рідної землі.

Скріншот поста Олі Полякової

"Подзвонила і питаю: "Жінкам можна?" Кажуть, що так. Кажу, що я ще добре бачу. Маю розряд з гімнастики та легкої атлетики. Я можу тримати автомат. Я Ворошиловський стрілець з пістолета. Я можу ще піти і якось користь принести. А він питає: "А скільки вам років?" А я кажу, через два роки буде 100", - зазначила вона.

Популярні новини зараз

Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Ольга Твердохліб зазначила, що Україна точно переможе, адже ми на своїй землі. За її прогнозами до перемоги залишилося не так вже і довго, тиждень чи два, зазначивщи що: "Перемога тільки за нами".

Скріншот поста Олі Полякової

"Ніколи знов? Ніхто в це не міг повірити, і я не можу до цих пір, але я вірю в одне, в перемогу, бо ми э ЛЮДИ!💛💙", - так Оля Полякова підписала відео з ветеранкою.

Нагадаємо, українські військові збили ворожий вертоліт та крилату ракету: оперативна ситуація від Генштабу. На жодному із напрямків противнику не вдалося досягти успіху

Раніше Знай писав, обшарпані "визволителі" залишилися ні з чим в Україні: ЗСУ розтрощили чергову колону забезпечення. Саме колона забезпечення підвозить окупантам паливо, боєприпаси та харчування

Також Знай повідомляв, маленька українка зворушила воїнів ЗСУ своїм проникливим листом: "Я вірю у вас, росія не вистоїть". Віка зазначила, що дуже хоче миру та вірить, що ЗСУ точно переможуть