24 березня рівно місяць з моменту, як в Україні почалася війна. Колись популярна артистка Марія Яремчук через це вирішила зняти з паузи свою творчу кар'єру, і висловилася про події за допомогою пісні.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона зараз висвітлює правду про війну в Україні за допомогою цієї платформи.

Цього разу, після першого за кілька років кліпу з піснею, вона опублікувала шматочок ще одного твору, в якому закликала весь світ не мовчати про війну в Україні, і говорити правду про російське вторгнення в чужу країну.

"Мій літопис - місяць війни" - підписана публікація.

Текст пробирає до мурашок, і навіює спогади з минулого життя, коли ще не почалася війна.

Популярні новини зараз

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Марія Яремчук. Фото: скріншот youtube

"Ми сиділи вдвох. Вона вдягнена у чорне, в рукаві ховаючи підвох, пропускаючи на жорна мене. Вона взяла мою сукню, і пошила собі простинь. Вона мовчала незабутньо, я наситилася вдосталь. Я шукала ключ, як її мені прогнати. Я просила: мила, та не муч, а вона точила грати мені. Вона зв'язувала ноги, благородна і холодна як зброя. Та вона не сувора, недоторка. Її принесли й не назвали війною. Не мовчати, це так просто, не мовчати. Коли рветься на волю ті, що зв'язує частку. Я не винна, не винна все віддати. Ні ключі, на паролі, не зостанусь в неволі. Не мовчати це так просто, не мочати" - йдеться в тексті. Прекрасно описує сьогоднішні реалії.

У коментарях користувачі в захваті від такого крику душі Марії Яремчук, і просять її повернутися на велику сцену. Варто відзначити, що це було особисте рішення артистки, так як вона виявилася не готова до такої популярності.

Нагадаємо, що 98-річна ветеран Другої світової взяла на приціл "заблукалих" з рф-Оля Полякова зацінила

Раніше повідомлялося, що місяць лежать в пакетах і шкодять екології: в рф "забули" про своїх солдатів в Сумській області

Також, Україна місяць героїчно протистоїть "блискавичній війні" Путіна