Відома українська артистка, гумористка, зірка творчого об'єднання "Дизель Студіо" Вікторія Булітко порівняла Путіна з раковою пухлиною планети земля, опублікувавши карикатуру на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Вже другий місяць в Україні триває війна, яку розпочала Росія. Через військові дії постраждало багато невинних людей, багато хто позбувся житла.

Вікторія Булітко. Фото: Youtube

Так, гумористка Вікторія Булітко поділилася карикатурою, яка максимально вірно описує ситуацію у світі. Зірка зазначила, що саме Путін зараз заважає світу спокійно жити і розв'язав війну, яку засуджують практично всі країни. Вона зазначила, що режим Путіна це найстрашніше, що могло статися, тому від нього слід позбутися, як від ракової пухлини.

"Путін і його режим - найстрашніше, що могло статися з нашою планетою", - написала зірка.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раніше Знай писав, Даніель Салем показав, заради кого пішов у територіальну оборону: стоятиме до кінця. Телеведучий показав причину, по якій буде до останнього захищати українські землі.

Також ми писали, Катя Осадча згадала мирне життя до приходу російських "визволителів": "тоді ми навіть уявити не могли". Катя Осадча згадала парад до Дня Незалежності України.

Нагадаємо, Анна Богдан з "Холостяка" розповіла, як на неї вплинула війна з Росією:"життя зупинилося". Ганна Богдан з "Холостяка" пояснила, чому перемога буде за Україною.