Відома українська співачка Анжеліка Рудницька вирішила висловитися про неосвіченість росіян. Про це на думку артистки будуть скоро ходити легенди.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка публікує різну інформацію, яка стосується ситуації в країні.

Анжеліка Рудницька зазначає, що про тупість росіян скоро будуть ходити нові легенди, адже таке раніше всі бачили тільки в анекдотах.

"Чому росіяни в своїх анекдотах, розмовах, книгах і т. д. принижують людей інших національностей? Ви ж пам'ятаєте анекдоти про тупих молдаванів, чукчів, українців? Тепер всьому світу очевидно, це спосіб виправдати свою тупість, піднятися. І оскільки інтелектом це зробити не вдавалося - використовували силу і агресію, або розум тих, кого вдалося перекупити" - йдеться в повідомленні під постом.

Скрін, Instagram Рудницька

Популярні новини зараз

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Вони мародерствують щодня, а вкрадене майно відправляють додому, адже вони не звикли заробляти своїми силами. Путінська гопота, як їх назвала артистка, вкрала навіть собачу будку.

"Вдумайтеся! Але, за свідченням українців, вони не крали роботи-пилососи, бо просто не розуміли, що це...рашисти-тупикова гілка людства. 44-й день повномасштабної війни. Окупанти не перестають нас вражати ... ми на ще один день ближче до перемоги!"- підсумувала Анжеліка Рудницька.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко порушила мовчання після загибелі екс-коханого в Бучі

Раніше повідомлялося, що россійський окупант не вижив після зачистки пивзаводу

Також, Зеленський різко відреагував на ракетний удар по вокзалу в Краматорську