Відома українська журналістка Влада Седан, яка також є дружиною футболіста з національної збірної і "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка, частенько розміщує свіжі пости на своєму акаунті в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 560 тисяч осіб.

Цього разу Влада Седан розмістила чарівні фотографії їх доньки Єви, яка народилася в серпні. На знімках крихітка здається вже зовсім дорослою і дивлячись на миле личко можна однозначно заявити, що в майбутньому вона буде неймовірною красунею.

У підписі до публікації молода мама розповіла, що дівчинка вперше побувала на футбольному матчі батька, який до того ж здобув перемогу. Але враження Седан явно затьмарила трагедія, яка сталася того дня в Одесі. В результаті попадання снаряда окупантів в житловий будинок загинула тримісячна дитина і його мама. Журналістка підкреслила, що маленькі українці не заслуговують такої долі, а також заявила, що про цей трагічний і водночас радісний день вона обов'язково розповість своїй доньці.

"Про цей день я розповідатиму доньці коли Україна буде вільною і наш ворог вже буде переможеним. Пройде вже чимало часу, але ці дні ми не забудемо і не пробачимо ніколи", - написала Влада Седан.

Публікація зібрала безліч лайків і коментарів, серед яких також можна помітити реакцію зоряної сім'ї Решетників на маленьку Єву. Телеведучий заявив, що місце на "Холостячці" їй точно забезпечено.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Коментарі - instagram.com/v.lada_sedan/

Коментарі - instagram.com/v.lada_sedan/

Коментарі - instagram.com/v.lada_sedan/

Нагадаємо, дружина Олександра Зінченка Влада Седан однією фразою показала своє ставлення до росіян: "Ідіть на х*й"

Як повідомляв Знай.uа, Влада Седан "опустила" російського ведучого за образу Левандовського: по Зінченку не "попало"

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Зінченко після вторгнення в Україну звернувся до путіна: "Мр*зь"