Відома українська телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча розкритикувала Народну артистку України Оксану Білозір за те, що вона публічно пригрозила судом Олі Поляковій, Тоні Матвієнко та Ользі Полежаці за порушення авторського права.

Так, варто зазначити, що нещодавно Оксана Білозір на своїй сторінці у Facebook пригрозила "листами-щастя" українським артисткам за те що вони, мовляв, не зважають на інтелектуальні та авторські права, виконують її пісні.

Оксана Білозір, скріншот: YouTube

"Невже не вистачає творчої фантазії та свого креативного мислення??? Нагадую, що війна війною, а закони в Україні працюють! Хочете отримувати листи-щастя", - зазначила Оксана Білозір.

Скріншот допису Оксани Білозір

Популярні новини зараз

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще


На це встигла відреагувати Катерина Осадча у своєму Instagram, назвавши дії Білозор "дикістю", адже співачки збирали гроші на потреби України, виконуючи пісні. До того ж зірка "Світського життя" додала, що з задоволенням би послухала, як Оксана Білозір виступає на благодійному концерті.

Катя Осадча, фото: Instagram

"Ну що ж за дикість… Оксана Білозір при всій повазі, це не гарно під час війни влаштовувати такого роду розбірки. Всі роблять те що можуть і де можуть. Співають, збирають, допомагають, зараз потрібно підтримувати кожне починання і ініціативу, а не грозитися судом. Ми б всі були раді побачити Ваше виконання пісень на благодійних концертах", - зазначила Осадча.

Скріншот допису Каті Осадчьої

Українці у коментарях підтримали думку Каті Осадчої та відмітили, що погрожувати судом тим, хто завдяки пісням збирає гроші на потреби України під час війни - не припустимо. Деякі ж зазначили, що так Оксана Білозір вирішила нагадати про себе.

"Іспанський сором", "Вони дають нове життя її пісням, треба було їм подякувати, що обрали саме ці пісні й підтримують дух народу", "Нехай згадає свої переспівані пісні народної творчості, може й жито вже не таке і Оксанкіне😂", "Не розумію, які авторські права вона має на мелодію Скорика?", "Патріотка…Все що її хвилює в даний час.👎", "Думаю, що багатьом потрібно взагалі пояснити хто така Білозір...попіарилась на Поляковій?🤔", "Ганьба", "Треба ж статистику підіймати собі 🤦🏻‍♀️", - зазначили українці.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Катя Осадча тепло згадала про Джамалу з її малюком, без Горбунова поруч: "Спогади..."

Раніше Знай писав, Надя Дорофєєва показала прірву між воїнами ЗСУ та армією окупанта — унітази на місці: "Цінне не чіпали"

Також Знай повідомляв, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар у пачці "привезла" до Норвегії Олену Зеленську: "Перша леді з нами"