Зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram кадрами з тренування в спортзалі. Дівчина здивувала шанувальників чудесами розтяжки.

Катя Нікітіна ще до війни активно займалася спортом, в тому числі танцями і навіть вела заняття з українцями, навчаючи нюансам свого ремесла. Незважаючи на те, що зараз в Україні йде повномасштабна війна і багато українців пригнічені, зірка "жіночого кварталу" знаходить в собі сили приділяти час спорту.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Так, Катя Нікітіна поділилася на своїй сторінці коротеньким роликом, на якому продемонструвала чудеса гнучкості. Дівчина стоїть в спортзалі, закидає вгору ногу і різко опускає, імітуючи сильний удар. Варто відзначити, що виглядає дуже ефектно і такій майстерності міг би позаздрити сам Ван Дамм. До слова не обійшлося в публікації і без гумору. Артистка написала, що саме таким рухом їй хотілося б зустрічати російських окупантів, які вторглися в Україну.

"Ось так хочеться робити, коли бачу русню", - написала Нікітіна.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай писав, Оля Полякова закликала викреслити Лорак, Тодоренко, Джигана, Астровську та інших зі списку українців: "Не мають права".

Також ми писали, Таїсія Повалій замінила Астаф'євої маму, але Даша відмовилася від неї через зраду Україні: "Мені так соромно".

Крім того, наш портал повідомляв, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар відзначила своє професійне свято в Норвегії: "Підтримує Україну".