Відома українська телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча розповіла як українцям, які вимушено виїхати закордон убезпечити себе в іншій країні.

Інформацією про це Катерина Осадча поділилася на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram у розділі stories.

Знаменитість наголосила, що існує п'ять маркерів безпеки. Українцям закордоном не потрібно втрачати пильність, аби ніхто не міг скористатися вашою вразливістю та ошукати.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube

Осадча зазначила, що перш за все потрібно слідкувати за своїми документами. Їх можна надавати лише офіційним особам також варто зробити та зберегти їхні електронні копії.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Українцям закодоном слід приймати допомогу лише від тих людей та організацій, які заслужили довіру. Осадча переконана, що нікому не варто віддавати свій мобільний телефон, до того ж слід бути обережними з незнайомцями.

Скрін з instagram Каті Осадчьої

Коли користуєтеся транспортом аби перетнути кордон, то неодмінно потрібно знати куди ви їдете та людей з якими їдете. Деталі своєї поїздки варто повідомити рідним чи друзям.

Осадча радить завжди залишатися на зв'язку з рідними чи друзями. До того ж варто домовитися з ними про кодове слово чи фразу, якщо ви раптом опинитеся у небезпеці.

Нагадаємо, Катя Осадча показала, за чиєю спиною ховається під час війни - і це не Горбунов

Раніше Знай писав, Катя Осадча показала маленького українця, який пройшов крізь два місяці пекла в Маріуполі: "Вибачте нас, діти"

Також Знай повідомляв, Катерина Осадча порівняла президента України з Вінстоном Черчиллем: "Ми не знали такого Зеленського"