Відомий український виконавець Олексій Потапенко показав на своїй сторінці в соцмережі instagram найкрасивішу жінку у світі, яка його надихає.

Олексій Потапенко показав найкрасивішу жінку у світі, якою він захоплюється. Їй виявилася його дружина співачка Настя Каменських. Виконавець дуже зворушливими словами привітав свою дружину з 35-річчям.

Олексій Потапенко. Фото: скрін youtube

"Моя красива жінка в усьому світі! Я люблю тебе, я обожнюю тебе, я співаю тебе! Я так пишаюся тобою, твоєю силою і неймовірною красою! Ти як Україна, можеш все! Ти для мене не просто діамантовий витвір мистецтва, ти моя мрія, мій партер, моя підтримка, мій друг, моя пісня!",- написав Потап.

Потап зазначив, що в останні два місяці Каменських стала для всіх рупором українського народу і ангелом миру.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"У ці складні часи для нас всіх ти стала символом нашої країни на міжнародній сцені, стала ангелом миру, що несе прапор свободи, рупором народу і я став ще більше тобою пишатися! Здається, що для тебе можливо все, тому що все, що ти робиш, у всьому в чому ти береш участь, ти прикрашаєш своєю красою і талантом!",- додав співак.

Раніше Знай писав, Катя Осадча розкрила п'ять правил, які потрібно знати кожному українцю за кордоном: це врятує ваше життя.

Також наш портал повідомляв, Дантес висміяв Московського патріарха Кирила за спробу вигородити Росію у війні: "Ось тобі хрест".

Крім того, ми писали, дружина Вови Остапчука розповіла про неприємне відчуття, немов з неї витягнули всю душу: "Я теж не залізна".