Відома українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася кумедним відеороликом того, як вони у прямому ефірі "Ранок з Україною" готували за рецептом зірки "МастерШеф" Євгена Клопотенка.
Ведучі Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч продовжили знімати навіть під час війни програму "Ранок з Україною", однак у дещо зміненому форматі. Тепер замість студії вони використовують свої домівки, а зв'язуються по відеозв'язку.
Цього разу вони вирішили приготувати салат зі знаменитим ресторатором Євгеном Клопотенком. Для цього весняного салату потрібні були листочки кульбаби, адже ресторатор переконаний, що їх можна використовувати замість звичної всім руколи. Аби зібрати все необхідне, вона вирішила у свій садок.
"Це буде салат з кульбабок, більше того, там є кропива. От бачите... Слухайте, а давайте я на шпагаті буду заради кульбаб", - іронічно зазначила Лілія Ребрик.
Після цього телеведуча все ж вирішила спробувати, те що назбирала у садку. І дійсно виявилося, що листочки кульбаб дуже схожі за смаком на руколу.
"Салат з кульбабами та кропивою від Євгена Клопотенка, шпагат, який нагадав про спорт, милі підколки від Толіча… все це хай і на кілька хвилин, та все ж повертає до мирного життя... дарує усмішку. І це надзвичайно цінно!", - зазначила Лілія Ребрик.
Популярні новини зараз
Показати ще
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Також Знай писав, "я плакала, коли вони розповідали": Лілія Ребрик в чорно-білих тонах поділилася болем Маріупольських жінок