Відома українська співачка Анастасія Приходько прокоментувала сьогоднішній парад в росії з нагоди 9 травня і зокрема вигляд президента-диктатора владіміра путіна.

Відповідний допис з'явився на сторінці Анастасії Приходько у соцмережі Фейсбук. Співачка відзначила, що путін виглядає досить погано. Щобільше, на його обличчі все написано.

Анастасія Приходько переконана, що путін вже зрозумів - він втратив усе. Вона вважає, що скоро російський диктатор помре, але не від хвороб, які приписують йому останнім часом, а "від самого себе".

Парад в росії до 9 травня

Співачка мріє, що світ зовсім скоро буде звільнено від хвороби під назвою "путін". Вона також додала фотографію з сьогоднішнього параду у москві, на якій, добре видно ненайкращий стан путіна.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

"Це еб*ло людини, яка все зрозуміла… І думка в нього лиш одна - я все про*бав! От такий я ставлю Діагноз ВВП. Далі в нього буде синдром "відвороту до стіни" і ці думки його зжеруть і він тихо здохне! Не від раку, не від Паркінсона, він здохне від самого себе! Він сам є хвороба. І сьогодні я бажаю як скоріше звільнити світ від страшної епідемії під назвою "Путін", - написала вона. Анастасія Приходько

Скріншот: Анастасія Приходько / Фейсбук

Раніше Знай писав, Таїсія Повалій замекала на концерті для путіна українською мовою: "І в дорогу далеку"

Також ми писали, міф "про перший удар", який створили сталінські генерали: що не так з цією теорією, і як все було насправді

Нагадаємо, на посла рф напали у Варшаві при спробі покласти квіти: обличчя стало "кривавим", а натовп кричав образи