Українська акторка і одна з найбільш спортивних учасниць "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна, яка славиться своєю неймовірною розтяжкою і соковитими формами, є активною користувачкою соцмережі Instagram. Молода артистка регулярно розміщує свіжі публікації і ділиться подробицями свого яскравого життя, за якою стежить близько 65 тисяч людей.

Катерина Нікітіна зняла новий гумористичний відеоролик для TikTok і вирішила розмістила його ще й в Instagram. Артистка постала в ролі президента росії путіна, який в буквальному сенсі поїдає Чеченську Республіку, Грузію і Сирію. Ці кадри немов уособлюють давні події, коли рф відбирала по шматочку з кожної країни.

Скріншот з Instagram, Катя Нікітіна

Наступною мала бути Україна, яку він зараз так хоче "звільнити". Але не тут то було, незалежна держава немов стала у нього поперек горла, а після ще й непристойний жест із середнім пальцем показала.

"Не дочекаєшся... пукін 🖕", - написала Нікітіна в підписі до публікації.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Користувачі соцмережі оцінили гумор і артистичність Нікітіної, а також погодилися з тим, що путін пошкодує, якщо спробує відірвати хоч шматочок від України.

Коментарі - instagram.com/nikitkinna/

Коментарі - instagram.com/nikitkinna/

Нагадаємо, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" допомагає ЗСУ, займаючись з українцями корисною справою: без розтяжки не обійшлося

Як повідомляв Знай.uа, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" в коротенькому топі здивувала чудесами розтяжки: позаздрить сам Ван Дамм

Також портал Знай.uа писав, що бабуся Каті Нікітіної з "Жіночого кварталу" допомогла Світлані Тарабаровій у важку годину: "Серце не може мовчати"