Український виконавець Alekseev нещодавно дав інтерв'ю Славі Дьоміну - він розповідав про ставлення до Ані Лорак і Таїсії Повалій, але і зазначив дуже важливе - його кохана Уляна Синецька, солістка "ВІА-Гри" планує поміняти громадянство.

Вона росіянка, але кілька років вже живе в Україні, тому хоче отримати наше громадянство - з цим йдуть справи не дуже через війну.

Alekseev, фото: Instagram

"Зрозуміло, що якщо вона повернулася сюди, то вона абсолютно на нашому боці. Вона абсолютно сильно вірить в те, що добро на нашому боці. Я, як чоловік, який її дуже любить, хочу для неї тільки кращого в майбутньому. Тому я дуже хочу змінити її громадянство", - заявив Alekseev.

24 лютого 2022 року, до і після - Уляна Синецька перебувала в Європі і повернутися в Україну вийшло тільки недавно. Виконавець дуже не хотів, щоб вона як-небудь постраждала. Але повернення до Києва проходило зі складнощами на кордоні.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

ALEKSEEV зі співачкою Уляною Сінецькою

Тому йому довелося поставити дівчину на облік в СБУ. Потім отримати відповідь і лише після цього Уляні вдалося з ним зустрітися.

"Наступне, чим я буду займатися, я буду намагатися змінити її громадянство, як це вийде. Я розумію, що це буде дуже важко, але я вірю, що в нашій країні нормальні люди, які розуміють ситуацію", - додав артист.

Нагадаємо, Alekseev підказав, чому Ані Лорак мовчить про війну, сидячи в Росії: "Ми не полюбили"

Як повідомляв "Знай.ua", Вова Дантес після розлучення з Дорофєєвою захопився оголеною Брітні Спірс, яка роздяглася "заради ТРО": "Робить вітер"

Знай.ua писав, Ольга Фреймут показала бездонні очі загиблого воїна ЗСУ з рідного міста: "Вдивіться в погляд"