Оля Полякова - відома українська виконавиця, яка зараз робить все можливе, щоб бути корисною своїй державі і громадянам.

Вона зараз подорожує по всьому світу, в основному, по Європі, з благодійними концертами. Частина з них пов'язана з футбольними матчами київського "Динамо". Але настав новий етап - Оля Полякова анонсувала тур по Америці, який почнеться вже наступної неділі, 19 травня 2022 року.

Оля Полякова на концерті в Німеччині, фото Знай.uа

"Першим містом великого концертного марафону стане Майамі. Нагадую, що значна частина коштів зібрана з цих концертів буде перерахована на потреби ЗСУ! Розклад туру наступний: 19.05 - Майамі, 20.05 - Чикаго, 22.05 - Нью - Йорк, 24.05 - Бостон, 26.05-Лос - Анджелес, 27.05 - Сан-Франциско, 28.05 - Сіетл, 29.05 - Денвер", - пише Оля Полякова в публікації.

Для візуальної частини вона вибрала фотографію з піднятою рукою, щоб бути схожою на статую, як Батьківщина-мати або Статуя Свободи.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Оля Полякова, фото: Instagram

"Якнайшвидшої нам перемоги!", "Успіхів люба наша😍", "Оля включи наступного разу в список Клівленд, Огайо, тут живе величезна діаспора українців. Аншлаг гарантований!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Серце рветься на шматки": Оля Полякова показала несамовитий біль маленької дівчинки з Азовсталі

Як повідомляв "Знай.ua", Оле Поляковій заборонили співати в Німеччині, Маша Єфросиніна була поруч: "На мене вийшли і не дозволили"

Знай.ua писав, Маша Єфросиніна і Оля Полякова "при повному параді" зробили це для воїнів ЗСУ: "Сильна мотивація"