Українська співачка Марія Бурмака розшукала польського священника, який прославився тим, що просто на месі у храмі заспівав "Червону калину".

Ним виявився Отець Войцех Дроздович, з яким зустрілася співачка і зробила спільне фото. Про польського священника, який підтримав українців Марія Бурмака розповіла у новому дописі на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук.

Під час великодньої меси 18 квітня в костелі Непорочного зачаття Діви Марії у Варшаві отець Войцех Дроздович разом зі своїми вірянами заспівав пісню "Червона калина", яка стала символом нашої боротьби.

Марія Бурмака і Войцех Дроздович, facebook.com/burmaka.maria

Відео, на якому священник захоплено співає українську пісню, увімкнувши її на магнітофоні, швидко поширилося мережею, викликаючи захоплення.

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"Це священник Отець Войцех Дроздович, це він співав "Червону Калину" з парафіянами під час великодньої меси 18 квітня в костелі Непорочного зачаття Діви Марії у Варшаві! Подякувала йому від всіх!! І ми сьогодні багато чого запланували хорошого і важливого для допомоги та підтримки українців!", - написала вона. Марія Бурмака

Скріншот: facebook.com/burmaka.maria

Нагадаємо, міць України і солідарність Польщі: у Варшаві в католицькому соборі під час служби всі заспівали "Червону Калину"

Також ми писали, Марія Бурмака відкрила всім очі на безжальний план путіна: "Вбивають, тому що ми українці"

Нагадаємо, Марія Бурмака поділилася піснею, що стала народною і важливою для українців зараз: придумала ще студенткою