Вікторія Бекхем зізналася, що "хоче знову відчути себе сексуальною", коли вона відкрилася в новому інтерв'ю, зробивши незвичайну заяву.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Вікторія Бекхем зізналася, що хоче «знову відчути себе сексуальною», роздягнувшись до мереживного ліфчика і туфель на шпильках для своєї останньої фотосесії.

48-річна зірка Spice Girls продемонструвала свого внутрішнього кролика Playboy, позуючи для нового номера журналу GRAZIA, надягаючи пару чорних латексних кролячих вушок і роздягнувшись до мереживної нижньої білизни.

Вікторія була зображена у випуску журналу Luxe, виглядаючи нестаріючою, як завжди, в чорному шовковому ліфчику, прикрашеному простим мереживним візерунком, поверх якого вона одягла чорну шовкову блузку, розстебнуту, щоб оголити підтягнутий животик і неймовірні ключиці.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Posh Spice додав до ансамблю просту чорну спідницю, яка ледве торкалася верхньої частини її стегон, закінчувалася хитромудрими мереживними деталями і поєднувалася з блискучими чорними туфлями на шпильці, щоб додати їй кілька дюймів до її фігури.

Однак образ був би неповним без пари латексних кролячих вушок, які Вікторія показала на своїх темних локонах, зібраних в недбалий хвіст, коли вона високо підняла руки і широко відкрила рот для камери.

Перлиновий браслет на щиколотці і просте намисто з підвіскою завершили її образ, а Вікторія вибрала сміливий макіяж з темними димчастими очима.

Це відбувається, коли Вікторія зізналася публікації, що вона "хоче знову відчувати себе сексуальною" після запуску своєї нової модної лінії VB Body.