Відома українська телеведуча Маша Єфросініна показала кадри з залізничного вокзалу, куди вперше приїхав "Стефанія Експрес".

Після перемоги Kalush Orchestra у пісенному конкурсі "Євробачення" з піснею "Stefania" вирішили перейменувати потяг № 43 "Київ – Івано-Франківськ". Тепер після його прибуття залізничні вокзали Києва, Калуша та Івано-Франківська будуть вітати цей поїзд переможною піснею "Stefania".

Скріншот допису Маші Єфросініної

Маша Єфросиніна поділилася кадрами прибуття цього потяга та потішилася тому, що переможна пісня "Євробачення-2022" лунатиме на українських вокзалах.

"Відтепер пісня "Stefania" лунає всюди, і навіть на вокзалах! Після перемоги України на "Євробаченні-2022" Потяг Київ-Івано-Франківськ назвали "Стефанія Експрес". А у місті Калуш його зустрічають відповідною піснею🇺🇦 Круть Kalush Orchestra. Слава Україні!", - зазначила Маша Єфросиніна.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Варто нагадати, що пісня "Stefania" з якою Kalush Orchestra переміг на Євробаченні в італійському місті Турин присвячена матері вокаліста Олега Псюка.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва, Маша Єфросиніна, Ектор Хіменес-Браво та інші: які зірки України готові віддати все заради перемоги над окупантами.

Раніше Знай повідомляв, Маша Єфросиніна розповіла, що має трапиться, щоб світ пробачив росіян: "Прогнилий мозок, пробухані цінності".

Також Знай писав, Маша Єфросиніна вперше відіпрала шкарпетки своїм дітям, обзиваючи себе "поганою" мамою: "Вийшло з п'ятого разу".